Ruhamánia - új és használtruha

Kosár:

0 tétel - 0 Ft

Your shopping cart is empty!

Rólunk

 

Kedves Felhasználó!
 
A Ruhamánia gyerekruha webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a leendő vásárlóink kényelmesen, otthonról tudják intézni a ruhavásárlást. Azon vásárlói réteg igényeit szeretnénk elsősorban kielégíteni, akiknek fontos a minőség, az egyediség, divat és a stílus és a gyermekeiknek is szeretnék mindezt megadni elérhető áron, és nem utolsó sorban lényeges szempont a praktikum és a kényelem. Azon vásárlókra számítunk akiknek a tudatosság, a környezetvédelem napi szinten az életük része és a ruhavásárlás terén sem felétlenül az újat részesítik előnyben.
 
Webáruházunk mindenki számára kínál új és használt gyerekruhákat, kiegészítőket. A legkiválóbb minőségre törekszünk, amit nagyon gondos válogatási munka előz meg. Minden termékünk kimosva, vasalva és illatosan várja leendő tulajdonosát! Kínálatunkban megtalálhatóak a hétköznapi viselettől kezdődően az elegáns, exkluzív darabokig minden ruhanemű.
 
Árukészletünket folyamatosan bővítjük, melyről regisztrált felhasználóink számára minden esetben tájékoztatót küldünk. Hírleveleinkben továbbá tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat az akciókról, nyereményjátékokról is.
 
A legfontosabbnak mégis azt tartjuk, hogy a vásárlóink mind egytől egyig elégedettek legyenek a ruháinkkal és a kiszolgálással. Ennek érdekében weboldalunkat folyamatosan alakítjuk a vásárlói igényekhez, hogy könnyen kezelhető, áttekinthető felületet biztosítsunk. 
 
Reméljük kínálatunk és igyekezetünk elnyeri tetszését és elégedett, visszatérő vásárlója lesz a Ruhamániának!